Ξεκίνησαν για φέτος και οι τρύγοι στο εργαστήριό μας στο Τσεπέλοβο στα Ζαγοροχώρια τρυγώντας μέλι από ανοιξιάτικες ανθοφορίες. Η ποσότητα που παράχθηκε αν και δεν ήταν μεγάλη – κάτι που ήταν αναμενόμενο λόγω των ασταθών καιρικών συνθηκών της Άνοιξης – μας άφησε όμως τελικά ικανοποιημένους. Τα κύρια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του είναι πολύ ευχάριστη γεύση, λεπτό άρωμα και ανοιχτό χρώμα. Η κρυστάλλωση του συγκεκριμένου μελιού αναμένεται μετά από 5-6 μήνες περίπου αναλόγως των συνθηκών αποθήκευσης.