Το "σπίτι της μέλισσας" στο Ελληνικό Festival στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας

Το “σπίτι της μέλισσας” στο Ελληνικό Festival στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας

Με μεγάλη χαρά και τιμή το ‘’σπίτι της μέλισσας’’ από το Τσεπέλοβο και τα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων θα συμμετάσχει στο Ελληνικό Festival στην καρδιά του Ντίσελντορφ στη Γερμανία υπό τη σκέπη της Περιφέρειας ΗπείρουΤο “σπίτι της μέλισσας” από Τσεπέλοβο και τα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων στο Ελληνικό Festival στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Με μεγάλη χαρά και τιμή το ‘’σπίτι της μέλισσας’’ από το Τσεπέλοβο και τα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων θα συμμετάσχει στο Ελληνικό Festival στην καρδιά του Ντίσελντορφ στη Γερμανία υπό τη σκέπη της Περιφέρειας Ηπείρου που για άλλη μία φορά ευχαριστούμε.

Το Festival θα πραγματοποιηθεί από 30/3 έως και 2/4 στην Marktplaz την κεντρική πλατεία του Δημαρχείου του Ντίσελντορφ στην παλιά πόλη, δίπλα στις όχθες του ποταμού ΡήνουΤο Festival θα πραγματοποιηθεί από 30/3 έως και 2/4 στην Marktplaz την κεντρική πλατεία του Δημαρχείου του Ντίσελντορφ στην παλιά πόλη, δίπλα στις όχθες του ποταμού Ρήνου. Εκεί εκτός των άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και προβολής της χώρας μας, παραγωγοί από την περιοχή μας θα εκθέσουμε αλλά και θα έχουμε τη δυνατότητα να πουλήσουμε τα προϊόντα του τόπου μας όπως μέλι, κρασί, λάδι, λουκάνικα, μαρμελάδες, ζυμαρικά, ούζο, τσίπουρο κ.ά.
Είμαστε σίγουροι ότι παρά τις δύσκολες μέρες που ζούμε η παρουσία μας εκεί θα είναι απόλυτα επιτυχής τόσο για μας όσο και για τη χώρα μας.